Naomi Dongelmans welkom

Kennismaken met Dementie Dokter Naomi

Mijn missie:

*de levenskwaliteit van 100.000 mantelzorgers verbeteren

*de kans op dementie met 80% verminderen

Dr Phil & huisarts Naomi Dongelmans

Hoi!

Mijn naam is Naomi, ben huisarts, bestsellerauteur, internationale spreker, coach en danser en ik ben op missie om leiderschap, business en gezondheid opnieuw te definiëren. Ik help mantelzorgers om meer energie en passie te ervaren en gezonder en gelukkiger te zijn dan ooit tevoren.

Ik heb 2 oma's gehad met Alzheimer en veel patiënten begeleid als arts. Ondanks dat er veel informatie beschikbaar is op het internet, zie ik dat patiënten en hun mantelzorgers niet goed hun weg kunnen vinden. Ze zien door de bomen het bos niet meer.

Ik wil je inspireren en je de tools geven die je nodig hebt om het gelukkige en gezonde leven te leiden dat jij wilt. Ik help mantelzorgers zoals jij bij het creëren van het leven waarbij jijzelf en de persoon met dementie meer in balans zijn, en snel toegang tot de juiste informatie of instantie te vinden.

Het is tijd om jezelf te hervinden, te geloven in je eigen kracht, en de energie terug te krijgen die je verdient.

Moira Forbes & huisarts Naomi Dongelmans

Meer over Naomi

Naomi is altijd al geïntrigeerd geweest door gezondheid. Als kind leed ze aan ernstige astma, zodat ze niet vaak naar school kon. Sommige leraren waren daar negatief over en dachten dat ze haar Gymnasium nooit zou kunnen halen met Latijn & Grieks.

Haar moeder kreeg kanker toen Naomi 13 jaar oud was. Artsen zeiden dat ze binnen afzienbare tijd zou komen te overlijden. Haar moeder gaf echter niet op, werkte aan haar mentale en lichamelijke gezondheid en leefde hierdoor gelukkig nog 6 jaar langer.

Deze en nog enkele andere grote levensgebeurtenissen laten Naomi anders over het leven denken. Geniet van elke dag, doe wát je maar wilt, wat andere mensen ook denken.

Dus reisde ze de wereld over naar 49 landen (wat wordt het 50e land?), studeerde 9 jaar om huisarts te worden, richtte de grootste Latino dansschool in Limburg op, traint andere artsen, spreekt op grote podia over de hele wereld, schreef een bestseller boek enzovoort.

Naomi is rechttoe rechtaan, eerlijk en houdt niet van al het ronddraaien om iets, "fluffy stuff" (maar ze houdt wel van roze 🙂) Hobby's zijn reizen, dansen, boksen, viool spelen, schaken, skiën en koken.

Ze staat klaar om je te helpen en je grote dromen en ideeën stap voor stap om te zetten in realiteit.