Naomi boek header

Boek: De Vrolijke Mantelzorger

In dit interactieve doe-boek met downloadbare checklijsten,

actieplannen en meer, leer je minder stress te ervaren én

een veiligere, gelukkigere en gezondere omgeving voor de

persoon met dementie te creëren.

Naomi boek

achtergrond kleuren roze blauw

Boek: De Vrolijke Mantelzorger

In dit interactieve doe-boek met downloadbare checklijsten, actieplannen en meer, leer je minder stress te ervaren én een veiligere, gelukkigere en gezondere omgeving voor de persoon met dementie te creëren.

In dit krachtige boek wordt de BALANCE-methode vertaald naar eenvoudige tools die je gemakkelijk stap-voor-stap kunt toepassen. Hierdoor wordt de stress van het mantelzorgen minder en kun je een beter leven creëren voor jezelf en degene met dementie.

  • Krijg meer balans.
  • Verbeter de communicatie met de persoon met dementie.
  • Ga makkelijker om met gedragsproblemen.
  • Verbeter je relaties.
  • Word fitter, sterker en beter in staat om met de moeilijkheden van de zorg om te gaan.
  • Ervaar minder angst door een veiliger omgeving te creëren, en een gezonder leven door goede voeding voor je geliefde met dementie.
  • Beleef meer plezier door de positieve effecten van beweging, muziek en licht te gebruiken.
  • Ervaar minder stress en voorkom een burn-out.
  • Geniet weer meer samen van het leven.
4

Boeken geschreven

10.000+

Lezers

#1

Internationaal bestseller

Chieko El-Jisri

Auteur van "A Patient's Perspective"

In dit krachtige boek past Dr. Naomi de BALANCE-methode toe door middel van eenvoudige hulpmiddelen die iedereen gemakkelijk kan gebruiken.
Welkom bij dementie dokter

Mijn naam is Naomi, ben huisarts, bestsellerauteur, internationale spreker, coach en danser en ik ben op missie om leiderschap, business en gezondheid opnieuw te definiëren. Ik help mantelzorgers om meer energie en passie te ervaren en gezonder en gelukkiger te zijn dan ooit tevoren.


In dit boek leer je hoe je snel verbetering kunt maken in het mantelzorgen, en hoe je een leven met minder stress kunt realiseren.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Birgit
Ik vond het erg interessant. Als leek waren veel gedragspatronen totaal nieuw voor mij, b.v. het idee om je bij de persoon aan te sluiten en samen met hem/haar zijn eigen wereld in te lopen (wat een geruststellend effect heeft op de naaste) en dan met afleiding er weer uit te komen. Verbazingwekkend!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Nicole

Je boek is geweldig!

Ik heb je e-mail over je nieuwe boek ontvangen, vandaag het gratis voorbeeld gedownload en meteen van begin tot eind gelezen zonder pauze. Het was erg interessant voor mij omdat ik regelmatig iemand bezoek die aan Parkinson en Dementie lijdt – en nu begrijp ik deze man en zijn reacties een stuk beter. Ik zal proberen mijn gedrag aan te passen in de richting die uw boek mij adviseert te doen, zodat onze communicatie in de toekomst beter zal worden. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken. Heel erg bedankt voor je hulp - en ik wens je veel succes met dit boek.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marcel
Ik zal de kerstvakantie gebruiken om je boek nog eens nader te lezen en dan weer bij je terug te komen met mijn vrienden en mijn eigen vragen/opmerkingen. We hebben echt genoten van je boekpresentatieavond met lieve mensen, heerlijk eten en dansen - geweldige sfeer!!
Ms. Nameless
Add Your Stars