Online cursussen & workshops

Check de agenda hier voor de wekelijkse (gratis) webinars over de meest uitlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen. En schrijf je direct in.

15

oktober
10:00

Wilsverklaring: denk erover na en stel 'm op - verdiepingssessie

Heb je nog vragen nav het invullen van jouw wilsverklaringen? Of wil je gewoon wat brainstormen? Doe dan mee op vrijdag 15 oktober.

20

aug
10:00

Seksualiteit & dementie

Alsof je ineens niet meer intiem wilt zijn af en toe... Intimiteit is belangrijk, op welke leeftijd dan ook. Ik doorbreek graag taboes!

Over de host

Naomi is huisarts sinds 2007, bestsellerauteur, internationale spreker, coach, danseres. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van dementie als huisarts maar ook als kleindochter van twee oma's met Alzheimer. Ze heeft gezien wat voor impact de ziekte op de patiënt en omgeving heeft. Daarom heeft ze zich toegelegd op begeleiding van mantelzorgers met het nieuwe bedrijf ZorgMies Maastricht, maar ook op de preventie van dementie.

De webinars zenden we uit via Zoom. De webinar wordt opgenomen en later in de videobibliotheek van dementiedokter.nl gedeeld, zodat je het nog eens kunt terugkijken.

  1. Wil je niet in beeld komen, dan kun je ervoor kiezen om je camera uit te zetten tijdens de sessie.
  • Nog nooit iets met Zoom gedaan? Klik dan 10 minuten eerder op de deelnamelink en controleer of het geluid het doet.
arrow_drop_up arrow_drop_down