Naomi boek header

Boek: De Vrolijke Mantelzorger

Ontdek hoe je minder stress kunt ervaren terwijl je

tegelijkertijd een veiligere, gelukkigere en gezondere 

omgeving voor de persoon met dementie creëert. Het 

interactieve doe-boek bevat downloadbare checklijsten,

actieplannen en meer om je op weg te helpen.

Naomi boek

achtergrond kleuren roze blauw

Boek: De Vrolijke Mantelzorger

Ontdek hoe je minder stress kunt ervaren terwijl je tegelijkertijd een veiligere, gelukkigere en gezondere omgeving voor de persoon met dementie creëert. Het interactieve doe-boek bevat downloadbare checklijsten, actieplannen en meer om je op weg te helpen.

Ben je een mantelzorger van iemand met dementie...

...en wil je graag meer energie hebben, minder stress en de beste zorg verlenen aan je geliefde? Dan is dit boek speciaal voor jou geschreven!

In "De Vrolijke Mantelzorger" delen we 7 strategieën die je kunt gebruiken om de beste zorg te verlenen aan mensen met dementie, terwijl je zelf ook in balans blijft. Onze strategieën zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in het werken met mantelzorgers van mensen met dementie.

achtergrond kleuren roze blauw

De strategieën zijn praktisch, haalbaar en direct toepasbaar in je dagelijks leven. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om voor iemand met dementie te zorgen en ik wil je graag helpen om de beste zorg te verlenen, terwijl je zelf ook gezond blijft.


Met dit krachtige boek kun jij een Vrolijke Mantelzorger worden en meer energie, passie, gezondheid en geluk ervaren dan ooit tevoren. Bestel nu en ontdek hoe je snel verbetering kunt maken in het mantelzorgen en een leven met minder stress kunt realiseren!

Inhoud van het boek

Eenvoudige stappen om stress te verminderen en een beter leven te creëren voor jou en de persoon met dementie - ontdek de BALANCE-methode in dit krachtige boek!

  • Krijg meer balans.
  • Verbeter de communicatie met de persoon met dementie.
  • Ga makkelijker om met gedragsproblemen.
  • Verbeter je relaties.
  • Word fitter, sterker en beter in staat om met de moeilijkheden van de zorg om te gaan.
  • Ervaar minder angst door een veiliger omgeving te creëren, en een gezonder leven door goede voeding voor je geliefde met dementie.
  • Beleef meer plezier door de positieve effecten van beweging, muziek en licht te gebruiken.
  • Ervaar minder stress en voorkom een burn-out.
  • Geniet weer meer samen van het leven.

4

Boeken geschreven

10.000+

Lezers

#1

Internationaal bestseller

Chieko El-Jisri

Chieko El-Jisri

Auteur van "A Patient's Perspective"

Ontzettend krachtig!

In dit krachtige boek past Dr. Naomi de BALANCE-methode toe door middel van eenvoudige hulpmiddelen die iedereen gemakkelijk kan gebruiken.
Welkom bij dementie dokter

Over de auteur

Maak kennis met de inspirerende persoonlijkheid achter "De Vrolijke Mantelzorger": Dokter Naomi.

Als huisarts, bestsellerauteur, internationale spreker, coach en danser heeft Naomi de BALANCE-methode ontwikkeld, die mantelzorgers helpt om meer energie, passie en voldoening te vinden in hun dagelijkse leven.

Met haar boek "De Vrolijke Mantelzorger - 7 strategieën om de beste zorg te verlenen aan mensen met dementie" biedt ze praktische tools en actieplannen om minder stress te ervaren en een veiligere, gezondere en gelukkigere omgeving te creëren voor zowel de mantelzorger als de persoon met dementie. Naomi is een onmisbare bron van inspiratie en motivatie voor iedereen die voor iemand met dementie zorgt en op zoek is naar een vrolijkere, gezondere en bevredigendere manier van leven.

Bestel het boek nu en begin vandaag nog aan je reis naar een vrolijkere mantelzorger!

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Birgit
Ik vond het erg interessant. Als leek waren veel gedragspatronen totaal nieuw voor mij, b.v. het idee om je bij de persoon aan te sluiten en samen met hem/haar zijn eigen wereld in te lopen (wat een geruststellend effect heeft op de naaste) en dan met afleiding er weer uit te komen. Verbazingwekkend!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Nicole

Je boek is geweldig!

Ik heb je e-mail over je nieuwe boek ontvangen, vandaag het gratis voorbeeld gedownload en meteen van begin tot eind gelezen zonder pauze. Het was erg interessant voor mij omdat ik regelmatig iemand bezoek die aan Parkinson en Dementie lijdt – en nu begrijp ik deze man en zijn reacties een stuk beter. Ik zal proberen mijn gedrag aan te passen in de richting die uw boek mij adviseert te doen, zodat onze communicatie in de toekomst beter zal worden. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken. Heel erg bedankt voor je hulp - en ik wens je veel succes met dit boek.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marcel
Ik zal de kerstvakantie gebruiken om je boek nog eens nader te lezen en dan weer bij je terug te komen met mijn vrienden en mijn eigen vragen/opmerkingen. We hebben echt genoten van je boekpresentatieavond met lieve mensen, heerlijk eten en dansen - geweldige sfeer!!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Overtuigd?