"Enthousiast, betrokken, creatief en interactief met het publiek"

Inspiratie om gelukkiger, met minder stress en meer energie te mantelzorgen

Op zoek naar een spreker?

Ik ben al vele jaren spreker in binnen- en buitenland en verzorg gastlezingen / presentaties over dementie, mantelzorgen, burn-out en preventie voor bedrijven, seminars, gezondheids- en ondernemerscongressen.


Ik spreek altijd vanuit mijn eigen jarenlange ervaring als huisarts en ervaringsdeskundige. Zodoende weet ik je exact te vertellen WAT goed werkt (kennis) maar ook HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (de psychologie er achter).

Professioneel, kundig en begripvol. Naomi doorziet je, ook al is het in grote groep en ze is daardoor goed in staat je te instrueren en corrigeren.

Walter de Rooij
Naomi gaat geen uitdaging uit de weg, heeft heel veel energie en heeft een aanstekelijk enthousiasme. Ze zet zich voor iedereen in. 
Jasminka Meijers
Ik heb Naomi 13 jaar geleden leren kennen en sindsdien blijf ik haar bewonderen. Alles doet ze met passie en 100% inzet.
Jevgenija de Groote

Lezingen

Veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van dementie, mantelzorgen, burn-out voorkomen en preventie.

De tarieven:

  • € 2650,- voor een online lezing van ongeveer 1 uur
  • € 2950,- voor een lezing van ongeveer 1 uur

Exclusief btw, inclusief voorbereiding, voorbespreking en reiskosten.

Workshops

Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag met Positieve Gezondheid voor Dementie. Afhankelijk van het onderwerp krijg je tips en handvatten om beter voor jezelf te zorgen, als mantelzorger of zorgverlener. Of je leert hoe je muziek en een gezonde leefstijl in kan zetten om klachten te verminderen en voor jezelf de kans op dementie te verkleinen.

De tarieven:

  • € 2950,- voor een online workshop van ongeveer 2 uur
  • € 3250,- voor een workshop van ongeveer 2 uur

Exclusief btw, inclusief voorbereiding, voorbespreking en reiskosten.

Ontdek de onderwerpen van de lezingen en workshops

  

De Vrolijke Mantelzorger

Van overspannen naar ontspannen. Leer de verschillen tussen stress, overbelasting en burn-out.


Leer over de rol die leefstijl factoren spelen en krijg makkelijk te gebruiken gezondheidsremedies voor het verlichten van chronische stress.

Dementie - en nu?

Leer omgaan met de dementie en het (veranderende) gedrag van je naaste. Leer zorgen zonder dat jezelf overbelast raakt. Krijg meer grip op de situatie, zodat de zorg beter lukt.

Het is echt een "doe-lezing". Je kan alles direct toepassen in jouw situatie. Deelnemers die de cursus volgden, voelen zich sterker en meer in balans. Daardoor lukt het hen nog beter om voor hun naaste te zorgen.

Muziek & blij brein

Over de invloed van muziek op het brein, waarom muziek stress kan verminderen, waarom muziek juist bij dementie zo belangrijk is om dat gebied waar muziek binnenkomt te stimuleren en hoe je handig gebruik kan maken van muziek om het gevoel welzijn van degene met dementie te vergroten.

Het wordt tevens een vrolijke en beweeglijke lezing.

Blij buikje, blij brein

Wist je dat je eigenlijk 2 stel hersens hebt?

Deze lezing gaat over wat de invloed van voeding is op je brein, je stemming, en hoe je met voeding de kans op dementie tot wel 80% kan verminderen.

Zorg voor jezelf

Als je niet voor jezelf kan zorgen, kun je dat ook niet voor een ander. Verander je onzekere houding naar een "Ik kan het" houding. 

Preventie van dementie

Meer info volgt snel